Irma van der Linden

Expertise voor een retraite die klopt!

Irma van der Linden

Expertise voor een retraite die klopt!

retreats powered by irma

Ik help je graag verder in de wereld van het toeristisch ondernemen. Zoek je hulp op het gebied van het organiseren van retraites (mijn expertise) of advies over (het starten van) een toeristisch accommodatiebedrijf, dan kun je bij mij terecht. Ook als spreker over Italië, ondernemen in Italië, ondernemen in het algemeen of retreats kun je gebruik maken van mijn diensten. Zelfs wanneer je enkel op zoek bent naar een geschikte locatie voor je retreat of teambuilding ben je bij mij aan het juiste adres.

Lees hieronder verder wat ik voor je kan betekenen.

Blauwdruk voor jouw retreats Tailormade aanbod

Ben je op zoek naar een goed en werkbaar plan dat je keer op keer kunt gebruiken voor jouw retreats?  Ik baan de weg vrij voor jouw exclusieve retreats van hoog niveau.

(business) retreats

In 2020 zal ik weer een aantal retreats verzorgen op ons prachtige vakantiepark in Piemonte, Italië. Een all-inclusive concept waar ik bekend mee geworden ben en welk voorbeeld velen inmiddels hebben mogen volgen.

All inclusive retreat in Italië

Zie jij een retreat als een interessante mogelijkheid voor jouw bedrijf, maar heb je geen zin in de rompslomp, het gedoe of de al het regelwerk? De hele organisatie ligt in mijn handen. De locatie, catering en extra’s zijn allemaal geregeld. Het enige wat jij hoeft te doen is de gasten aantrekken, je training maken en af te reizen naar Italië.

Toeristisch adviseur

Loop jij vast in je toeristische onderneming? Als jouw persoonlijke sparring partner ga ik met je om de tafel zitten en werken we samen een plan uit om je verder te helpen in je onderneming.

Irma als spreker

Door de jaren heen heb ik veel meer  levens)ervaring opgedaan, ben ik expert op het gebied van retreats, Piemonte, ondernemen in Italië en het Italiaanse leven geworden en dat wil ik graag uitdragen.
Organiseer jij een leuk event, gespecialiseerde training of wil je een avond vullen met lezingen over een van bovenstaande onderwerpen? Dan kom ik graag een inspirerend verhaal houden.

Heb je nog andere vragen of kun je mijn hulp op een bijzondere manier gebruiken?

Twijfel niet om contact met me op te nemen en dan kunnen we kijken wat ik voor je kan betekenen.

Wil je niets van mij missen?

Meld je dan aan voor mijn updates. Ik stuur je dan mijn blogs en ander nieuws persoonlijk toe!
Je ontvangt maximaal 1x per week een mail.