Irma van der Linden

Expertise voor een retraite die klopt!

Irma van der Linden

Expertise voor een retraite die klopt!

All inclusive retreat italië

Zie jij een retreat als een interessante mogelijkheid voor jouw bedrijf, maar heb je geen zin in de rompslomp, het gedoe of het regelwerk? Wil je niet voor een onverwachte financiële misser komen te staan, omdat je te vaak gehoord hebt in je omgeving dat het mis ging?

Ga eens op je ondernemersinstinct af en onderzoek andere mogelijkheden om jouw retreatplannen met een geslaagd resultaat tot uitvoer te laten komen in plaats van de beslissing voor je uit te schuiven. Dat zou een gemiste kans zijn!

Ik maak het heel makkelijk voor je en ontzorg je volledig. De hele organisatie ligt in mijn handen. De locatie, catering en extra’s zijn allemaal geregeld. Het enige wat jij hoeft te doen is de gasten aantrekken, je training maken en af te reizen naar Italië.

Wil je zien waar deze retreats plaatsvinden? Klik hier.

In 2016, 2017 en 2018 heb ik samen met Irma een business retreat georganiseerd in Italië. Bij Irma ‘thuis’, in Piemonte waar zij al jarenlang deels woont en werkt.
Irma is een echte vakvrouw met het hart op de goede plek en een enorme drive om wat zij doet op de best mogelijke manier te doen. Daarnaast kun je ook onwijs met haar lachen.
Ik heb onze samenwerking als heel fijn en professioneel ervaren. Ze denkt overal aan en mede dankzij haar kennis en inzet hebben wij drie zeer goed gewaardeerde retreats gedraaid. Ik kan Irma dan ook van harte aanbevelen!

Marieke Anthonisse

Zakenmam

Neem contact met me op om alle mogelijkheden te bespreken over dit unieke concept waarbij ik je indien gewenst ook nog kan helpen bij het invullen van jouw blauwdruk.

Wil je niets van mij missen?

Meld je dan aan voor mijn updates. Ik stuur je dan mijn blogs en ander nieuws persoonlijk toe!
Je ontvangt maximaal 1x per week een mail.