Irma van der Linden

Expertise voor een retraite die klopt!

Irma van der Linden

Expertise voor een retraite die klopt!

(business) retreats

Back to my roots! Waar het allemaal begonnen is: mijn eigen retreats.

In 2020 zal ik weer een aantal retreats verzorgen in zowel Nederland als op ons prachtige vakantiepark in Piemonte, Italië. Een all-inclusive concept waar ik bekend mee ben geworden en welk voorbeeld velen inmiddels hebben mogen volgen.

Hieronder lees je welke retreats er voor komende tijd op de agenda staan.

OP HET PROGRAMMA

Work your biz Nederland

Werkretraite voor vrouwen in zaken

Verwacht eind 2021

Work your biz Nederland

Werkretraite voor vrouwen in zaken

30 jan t/m 2 feb 2020

Retreat voor Retreat leaders – the beginning

Training on the job voor starters in Nederland

25 t/m 29 maart 2020

Work your bizz abroad – Italian edition

Werkretraite voor vrouwen in zaken

17 t/m 21 juni 2020

An encounter with…

Retreat met masterclass van een tutor

24 t/m 28 juni 2020

Retreat light edition – endulge yourself

La Dolce Vita voor ondernemende vrouwen

17 t/m 20 sept 2020

Retreat voor Retreat leaders – pitch perfect

Training on the job voor ervaren leaders

23 t/m 27 sept 2020

Irma is een gedreven en passievol persoon die met humor je leert genieten op z’n Italiaans! Haar gedrevenheid uit zich in het zo goed mogelijk willen helpen, ondersteunen waar nodig. Irma heeft veel ervaring en kan hierdoor in een handomdraai je helpen aan kennis en ervaring op het gebied van het willen organiseren van een retreat. Door het volgen van haar diverse programma’s en de gesprekken heb ik veel van Irma mogen leren en heeft zij mij de kennis gegeven voor het goed kunnen organiseren van een retreat voor diverse groepen. Ook heb ik haar eigen locatie in Italië mogen bewonderen en haar gastvrijheid mogen ervaren. Kortom Irma is een gepassioneerd persoon die je helpt waar mogelijk is en daarbij je leert genieten van het Italiaanse leven!

Willem van 't Zelfde

Retalia

In maart 2019 had ik bedacht dat ik voor mijn bedrijf retraites wilde geven. Dat vind ik het allerleukst om te doen. Mijn gasten in de watten leggen zodat ze weer helemaal uitgerust en blij naar huis gaan. De locatie in Spanje had ik al en in mijn hoofd wist ik ook al hoe het er uit moest zien, maar de details, de uitvoering … dat was nog wel even een dingetje.
En toen kwam ik Irma ‘zomaar’ tegen op facebook en dacht ‘bij haar moet ik zijn!’ Ik vroeg een gesprek aan en na het prettige skype werd alles alleen maar nog beter en leuker! Mede door Irma’s nuchtere kijk op zaken (hou ik van) en handige tips die ik toepaste afgelopen september in mijn retraite, is het een groot succes geworden. De checklists en de handouts waren voor mij superfijne handvatten!  Daarbij was de zomer campus facebookgroep een mooie aanvulling voor de stappen in het organiseren van retraites. Jouw vragen in die groep daagden mij uit om gefocust te blijven. De laatste groepsmeeting met jou en andere leden was ook heel inspirerend en zette voor mij de laatste puntjes op de ‘i’. Ontzettend blij dat ik Irma heb ontmoet en ik blijf haar volgen.

Michèle Hecker

Bloei op

Wil je meer informatie over deze business retreats of wil je weten wat ik voor jouw business retreat kan betekenen? 
Neem dan contact met me op.

Wil je niets van mij missen?

Meld je dan aan voor mijn updates. Ik stuur je dan mijn blogs en ander nieuws persoonlijk toe!
Je ontvangt maximaal 1x per week een mail.