Irma van der Linden

Expertise voor een retraite die klopt!

Irma van der Linden

Expertise voor een retraite die klopt!

An encounter with … NICOLE OFFENBERG

Retreat met Intensive training van deze high quality coach

24 t/m 28 juni 2020

Wauw! Wat een mega goede start van de retreatserie ‘An encounter with’.

Ik ben er enorm trots op dat ik je Nicole Offenberg mag presenteren als mijn eerste gast in de line-up van high quality trainers die een Intensive gaat verzorgen tijdens de exclusieve ‘An encounter with’-retreats.

Leiderschapscoach, raadgever, reiziger, praktisch idealist en organisatieadviseur. Een kleine greep uit de omschrijving die je terugvindt op de ‘over mij’-pagina van Nicole. Maar ze is zoveel meer dan dat, kan ik uit eigen ervaring vertellen. Nicole kan met een paar vragen tot de kern doordringen en zet je daarmee direct in beweging. Als zij in de buurt is gaan er essentiële dingen veranderen in je leven en in je bedrijf.

Het thema van deze eerste ‘An encounter with’-retreat is dan ook:

Verandering door actie:
verlangen, kiezen, durven, doen

Voel jij dat je op een kruispunt staat in je onderneming en weet je even niet welke kant je op moet gaan? Heb je ruis in je hoofd en wil je helder krijgen wat voor jou en jouw onderneming de beste keuzes zijn? Loop je al langer met een verlangen rond maar durf je dit nog niet in de wereld te zetten? Dan zit je goed, want daar gaan we aan werken tijdens deze retreat waarbij je zelf de regie neemt over jouw bedrijf en jouw keuzes. Alle antwoorden heb jij namelijk al in je en die gaan we naar boven halen. Nicole is daarbij de accelerator wanneer zij 2 dagen intensief met de groep aan het werk gaat.

Je gaat doelen stellen vanuit verlangen die tot acties leiden. Wellicht ben jij jezelf onderweg in ondernemersland een stukje verloren en de training brengt je terug naar waar het jou echt om begonnen is: ondernemen met plezier, leven op jouw manier. Tijdens de retreat helpt Nicole je bij het maken van keuzes en reikt ze aan wat jij nodig hebt om thuis die keuzes ook echt uit te voeren.

Aan het eind van deze retreat voel jij weer wat jouw verlangen is, heb je heldere doelen gesteld en acties benoemd waarmee je na Italië aan de slag gaat. Je gaat naar huis met een gevoel van vrijheid. Je hebt je verlangen helder en met een frisse blik op jezelf en je bedrijf, een rugzak vol inzichten, helderheid en nieuwe ideeën ga je naar huis. En natuurlijk heb je heerlijk genoten van La Dolce Vita met leuke vrouwen, goed gezelschap. Want we combineren deze briljante training met het beleven, proeven en ervaren van mijn Italië, omdat hard werken nu eenmaal in balans hoort te zijn met hard genieten. Ik laat je kennismaken met al mijn favoriete adresjes. Je krijgt geweldige maaltijden voorgeschoteld in charmante lokale restaurants, proeft wijn zoals wijn bedoeld is te smaken en we nippen aan authentieke cappuccino’s op idyllische terrasjes.

Reis mee naar Italië, het land van La Dolce Vita, het land van mijn diepste verlangen en ontdek hier in een wervelende training waar jouw verlangen precies ligt.

Waar verlang jij naar?
Wat wil je bereiken in leven en werk?
Waar wil je naar toe?
Essentiële vragen die jou meenemen op deze reis naar het land van jouw verlangen.
Een verlangen dat je zal aanzetten tot het maken van keuzes en je uitdaagt om in actie te komen, zodat jij kunt gaan ondernemen op jouw voorwaarden.

 

Ben jij er klaar voor?

RETREATS POWERED BY IRMA faciliteert deze exclusieve retraite voor een kleine groep vrouwelijke ondernemers. Samen gaan we het traject aan en ga jij voelen, kiezen en durven. De intensieve training van Nicole zorgt voor een ongekende boost waardoor jij ook daadwerkelijk naar aanleiding van jouw keuzes doelen gaat stellen en in actie komt.

MIJN EIGEN ERVARING MET EEN RETREAT VAN NICOLE OFFENBERG

Als organisator van retreats vond ik dat ik mezelf wel een keer mocht laten ontzorgen. Ik kende Nicole Offenberg via social media en ik was echt op zoek naar een coach 10+ die een retreat aanbood, dus na een prettig gesprek twijfelde ik geen moment en meldde me nog tijdens de intake aan voor ‘Magie in Madrid’.

En wat kwam deze retreat op het juiste moment!

Ik heb ‘Magie in Madrid’ ervaren als een keerpunt. Een kans om mijn bedrijf ‘opnieuw te starten’ met een veel duidelijkere signatuur van mezelf. Ik was een beetje zoekende in de bestaande opzet van mijn onderneming. Het liep niet lekker, het was te veel moeten en duwen en ik voelde geen flow meer.

In Madrid ben ik mezelf weer gaan ontdekken. Waar ik blij van word, wat maakt dat ik me voel zoals ik me wil voelen en vooral: hoe wil ik me eigenlijk voelen? Nicole bezit een gave en de kennis om dwars door je heen te prikken. Ze stelt de juiste vragen waardoor je steeds een laag dieper gaat en zo maak je connectie met hoe je jezelf wil voelen.

Het fijne van ‘Magie in Madrid’ is, dat je direct met je bevindingen aan het werk gaat en zo in actie komt. Het weten is leuk, maar nu implementeren, zodat je ook echt impact bereikt. Nicole begeleidde ons briljant in die zoektocht en hielp me om mijn bevindingen te vertalen naar acties in mijn dagelijkse leven en in mijn bedrijf. Dat in combinatie met het heerlijke Madrid, de waanzinnig fijne groep waarbinnen ik me volledig veilig voelde en die me inspireerde, de heerlijke hapjes en drankjes maakten deze retreat een onvergetelijke ervaring.

Het gevolg is nu dat ik een doorstart maak, een nieuwe site met alles er op en eraan heb gelanceerd en dat de flow er weer is. Ik ga met plezier elke dag aan de slag en ben nieuwsgierig naar wat mij dit allemaal nog gaat brengen.

Ik wens iedereen op z’n tijd een coach als Nicole toe en daarom ben ik zo ontzettend dankbaar, dat ik mijn gasten tijdens de ‘An encounter with’-retreat Nicole Offenberg mag presenteren. Ik weet wat het voor je gaat betekenen. Uiteraard wordt dit geen kopie van  ‘Magie in Madrid’, maar ook zeker heel bijzonder.

Deze retreat is voor jou

Z

Als je er nu klaar voor bent om daadwerkelijk veranderingen aan te brengen in jouw bedrijf en jouw leven

Z

Als je niet alleen helderheid wil over je verlangen, maar ook echt aan de slag wil met je keuzes

Z

Wanneer je moeite hebt jouw verlangen onder woorden te brengen of wanneer je niet meer voelt wat jouw verlangen is

Z

Als je klaar bent om in het diepe te springen voor een lifechanging experience

Z

Als je er klaar voor bent baanbrekend werk te doen ten aanzien van jouw onderneming en leven

Z

Wanneer je bereid bent ongemakkelijke stappen te zetten

Z

Als je niet van drama houdt, maar gewoon en gericht vooruit wil

Z

Als je met een open mind bereid bent naar jezelf te kijken en verantwoordelijkheid neemt voor je eigen keuzes

Z

Als je ervan houdt te stoeien met verdiepende vragen en naar jezelf in de spiegel te kijken

Z

Als je anderen de ruimte kunt laten in hun eigen reis en ontwikkeling

Z

Als je een open mind en zelfspot hebt 🙂 Stevige levensgebeurtenissen heb je een plek gegeven. Je hebt geen therapie nodig

Z

Als je het verfrissend vindt om met een groep vrouwen open en bloedeerlijk te sparren over thema’s die raken aan verlangen, keuzes, groei, leiderschap en leven

Deze retreat is niet geschikt

Z

Wanneer je jezelf niet bloot wil of durft te geven in een kleine en veilige groep

Z

Als je niet bereid bent om in actie te komen

Z

Als je hulp zoekt op het persoonlijke vlak

Z

Wanneer je geen bedrijf hebt

Z

Als je niet zelf de regie wil nemen, maar verwacht van anderen dat ze keuzes voor je maken

Z

Als je uit bent op snelle tips en tricks op marketing/businessgebied

Wat is inbegrepen in deze 5 dagen retreat met Nicole Offenberg?

 • Retour ticket van Amsterdam naar Turijn
 • Vervoer binnen Italië
 • 4 overnachtingen op een idyllische locatie in Italië waarbij je een eigen kamer hebt binnen het appartement, dat je met 1 andere deelnemer deelt
 • Alle maaltijden binnen het programma
 • Alle hapjes en drankjes binnen het programma
 • Fantastische kennismaking met de lokale restaurants
 • Een excursie in alignment met de training
 • Voldoende vrije tijd om te sparren, lezen, sporten, niksen of…. net dat te doen waar jij zin in of behoefte aan hebt
 • Een briljante, twee dagen durende intensieve training van Nicole Offenberg waarbij jij jouw verlangen gaat (her)vinden, keuzes maakt, durft en gaat doen

Wat is niet inbegrepen?

 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Uitgaven buiten het programma en persoonlijke aankopen

Wat is inbegrepen in deze 5 dagen retreat met Nicole Offenberg?

 • Retour ticket van Amsterdam naar Turijn
 • Vervoer binnen Italië
 • 4 overnachtingen op een idyllische locatie in Italië waarbij je een eigen kamer hebt binnen het appartement, dat je met 1 andere deelnemer deelt
 • Alle maaltijden binnen het programma
 • Alle hapjes en drankjes binnen het programma
 • Fantastische kennismaking met de lokale restaurants
 • Een excursie in alignment met de training
 • Voldoende vrije tijd om te sparren, lezen, sporten, niksen of…. net dat te doen waar jij zin in of behoefte aan hebt
 • Een briljante, twee dagen durende intensieve training van Nicole Offenberg waarbij jij jouw verlangen gaat (her)vinden, keuzes maakt, durft en gaat doen

Wat is niet inbegrepen?

 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Uitgaven buiten het programma en persoonlijke aankopen

Jouw investering voor deze geweldige 5-daagse retreat is € 2.900,-. Daarvoor krijg je totale ontzorging en inspiratie van het team van RETREATS POWERED BY IRMA en de waanzinnige Intensive training gedurende 2 dagen van Nicole Offenberg. Benut deze kans optimaal om jezelf te ontwikkelen, uit te dagen, je reis te ontdekken en in de watten te laten leggen! Dan ga je na 5 dagen met een geweldige dosis inspiratie, een gericht actieplan, mooie inzichten en een uitbreiding van je netwerk naar huis.

Er is maximaal plaats voor 8 personen en bij minimaal 4 personen gaat de retreat door.

Wil jij gebruik maken van deze buitengewone kans (Nicole werkt normaliter niet met groepen buiten haar eigen retreats!), wacht dan niet te lang met boeken.

Mail me op irma@irmavanderlinden.nl om te informeren of er nog een plaatsje vrij is en om je vragen te stellen.

P.S. 1: Je kunt de investering in 1x of in 3 termijnen betalen.
P.S. 2: Deze retraite is bestemd voor vrouwelijke ondernemers.

nicole offenberg

Ondernemer sinds 2006. Ik begeleid ervaren vrouwelijke ondernemers en leiders bij het maken van krachtige keuzes. Zodat je leeft en werkt op jouw voorwaarden. Vanuit vuur en verlangen voor meer vrijheid en plezier. Ik werk vooral met denkers en doeners, echte verschilmakers, die steviger willen worden aan de binnenkant om aan de buitenkant stoere stappen te zetten. Ik werk als gecertificeerd coach exclusief en intensief één op één met mijn klanten. Daarnaast begeleid ik al jaren een programma in Madrid en Lapland. Mijn werk bestaat uit de thema’s leiderschap, verlangen, keuzes maken, ondernemen en werken en leven op jouw manier. Alles wat ik leer, geef ik door met liefde en plezier. Dus toen Irma mij vroeg, zei ik meteen ja, omdat ik weet dat Irma een onvergetelijke retreat kan neerzetten. Uit ervaring weet ik hoe heerlijk het is om in een hele andere omgeving te reflecteren op je verlangen en dan daarna die keuzes thuis uit te voeren en in actie te komen.