Irma van der Linden

Expertise voor een retraite die klopt!

Irma van der Linden

Expertise voor een retraite die klopt!

Blauwdruk voor jouw retreats

Tailormade aanbod

Heb jij professionele hulp nodig bij het uitzetten van jouw retreat? Wil je dat het meteen goed is en dat de retraite ‘klopt’? Ben je op zoek naar een goed en werkbaar plan, dat je keer op keer kunt gebruiken voor jouw retreats?

Met behulp van de TALBO methode of de modules van de training ‘Organiseer je retraite’ baan ik de weg vrij voor jouw exclusieve retreats van hoog niveau. We maken een werkbaar plan dat past bij jouw wensen.

Stuur een bericht voor een gratis intake waarbij we kunnen bepalen op welke manier ik jou het beste kan helpen. Je krijgt altijd een tailormade aanbod van mij. Tarieven liggen tussen € 695,- en € 2.250,-.

Toen ik bedacht dat ik graag 1-op-1 retraites aan wil bieden voor mijn bedrijf, was er maar 1 persoon aan wie ik gelijk dacht; Irma, de retraite-koningin! Behalve dat zij echt de expert is op het gebied van retraites, kwam ze ook op mij over als een heel lief, warm persoon. Ook al hadden we elkaar nog nooit ontmoet in ‘real life.’
We spraken af bij La Place in De Meern. Een goed bereikbare locatie met fijne sfeer. Mijn gevoel klopte. Ook in ‘real life’ is Irma een super lieve, warme en vrolijke vrouw. Irma ging mee met mijn, niet gangbare, ideeën. Ze hielp me enorm om mijn retraite structuur te geven. Zowel op praktisch, als op financieel gebied. Na de sessie had ik enorm veel zin en motivatie om alles verder uit te werken. Irma is voor mij met recht dé expert op het gebeid van retraites en ik kan een sessie met haar heel erg aanraden!

Evelyn Koelewijn

Onbeperkt Puur

Irma is een gedreven en passievol persoon die met humor je leert genieten op z’n Italiaans! Haar gedrevenheid uit zich in het zo goed mogelijk willen helpen, ondersteunen waar nodig. Irma heeft veel ervaring en kan hierdoor in een handomdraai je helpen aan kennis en ervaring op het gebied van het willen organiseren van een retreat. Door het volgen van haar diverse programma’s en de gesprekken heb ik veel van Irma mogen leren en heeft zij mij de kennis gegeven voor het goed kunnen organiseren van een retreat voor diverse groepen. Ook heb ik haar eigen locatie in Italië mogen bewonderen en haar gastvrijheid mogen ervaren. Kortom Irma is een gepassioneerd persoon die je helpt waar mogelijk is en daarbij je leert genieten van het Italiaanse leven!

Willem van 't Zelfde

Retalia

In maart 2019 had ik bedacht dat ik voor mijn bedrijf retraites wilde geven. Dat vind ik het allerleukst om te doen. Mijn gasten in de watten leggen zodat ze weer helemaal uitgerust en blij naar huis gaan. De locatie in Spanje had ik al en in mijn hoofd wist ik ook al hoe het er uit moest zien, maar de details, de uitvoering … dat was nog wel even een dingetje.
En toen kwam ik Irma ‘zomaar’ tegen op facebook en dacht ‘bij haar moet ik zijn!’ Ik vroeg een gesprek aan en na het prettige skype werd alles alleen maar nog beter en leuker! Mede door Irma’s nuchtere kijk op zaken (hou ik van) en handige tips die ik toepaste afgelopen september in mijn retraite, is het een groot succes geworden. De checklists en de handouts waren voor mij superfijne handvatten!  Daarbij was de zomer campus facebookgroep een mooie aanvulling voor de stappen in het organiseren van retraites. Jouw vragen in die groep daagden mij uit om gefocust te blijven. De laatste groepsmeeting met jou en andere leden was ook heel inspirerend en zette voor mij de laatste puntjes op de ‘i’. Ontzettend blij dat ik Irma heb ontmoet en ik blijf haar volgen.

Michèle Hecker

Bloei op

Wil je eerst meer weten? Ik beantwoord je vragen graag! En wil je met mij werken, neem dan contact op voor een intake.

Wil je niets van mij missen?

Meld je dan aan voor mijn updates. Ik stuur je dan mijn blogs en ander nieuws persoonlijk toe!
Je ontvangt maximaal 1x per week een mail.