Irma van der Linden

Expertise voor een retraite die klopt!

Irma van der Linden

Expertise voor een retraite die klopt!

RETREATS VOLGENS DE TALBO METHODE

In dit gratis e-book behandel ik de TALBO methode uitgebreid met je.
Je kunt dit e-book beschouwen als een eerste kennismaking met mij en met een juiste aanpak van het organiseren van een retraite.

Dit e-book is interessant voor jou als je

  • onderzoekt of het organiseren van een retraite iets voor jouw bedrijf is
  • op korte termijn je eerste retreat wil organiseren
  • al retreats organiseert, maar wil leren hoe het beter kan. Dat kan verbetering zijn op het gebied van organisatie, maar ook op het gebied van resultaten of winstbepaling.

Voorkom Retreatblunders

Wanneer je jezelf op het pad van reisleider annex host annex retraiteplanner begeeft, kom je in een wereld terecht waar je hoogstwaarschijnlijk de kneepjes van het vak niet van kent.

Wat moet je doen en wat moet je vooral laten? Waar moet je allemaal aan denken?
Hoe zit het met reserveren, confirmeren en, liever niet, annuleren? Wat is waar ten aanzien van verzekeringen? Hoe kun je vervoer regelen en moet je echt voor-investeren?

In dit e-book lees je er alles over.

hospitality

alles over de koningen in jouw koninkrijk

De hospitality business is een vak. Net zoals masseur, advocaat of bakker. Jarenlange trainingen en veel praktijkervaring gaan vooraf aan het zijn van de perfecte host of hostess.

Wanneer je een ultieme retreat wil organiseren hoef jij dat hele pad niet te doorlopen, maar is het wel handig dat je weet wat de do’s en dont’s zijn en zeker waar je jouw grenzen bewaakt, zodat je zelf kunt genieten van je retraite.

Alle puntjes op de ‘i’ en sublieme tips vind je in dit e-book.

Draaiboek

Het ultieme manuscript, dat je nodig hebt om geweldige retreats te organiseren. Van A tot Z neem ik je in dit document mee van het eerste moment in jouw organisatie tot een maand na de retraite.

Ik help je overal aan te denken en zo veel twijfels en vraagtekens weg te nemen en de hiaten op te vullen. Nooit meer de plank misslaan met dit geweldige draaiboek in jouw bezit.

Als extra bonusmateriaal vind je er ook de tijdlijn (de leidraad tijdens de retraite zelf) en de kostenchecker in terug.

Organiseer je retraite

Compleet curcusboek met werkboek

De hele online training voor het organiseren van stunning retreats met een lifechanging experience.

Geen modules meer in de online academie, maar een prachtig cursusboek met 13 hoofdstukken en een afzonderlijk werkboek om jou te helpen een geweldige retreat te organiseren.

Alles komt aan bod: vervoer, lifechanging experience, overtreffen, verzekeringen, reserveren en confirmeren, hosting, teksten, prijsbepaling en nog veel meer.

Als bonus krijg je er ook het draaiboek, de tijdlijn en de kostenchecker bij.

Wil je  weten wat ik voor jou kan betekenen? 
Neem dan contact met me op.

Wil je niets van mij missen?

Meld je dan aan voor mijn updates. Ik stuur je dan mijn blogs en ander nieuws persoonlijk toe!
Je ontvangt maximaal 1x per week een mail.