Irma van der Linden

Expertise voor een retraite die klopt!

Irma van der Linden

Expertise voor een retraite die klopt!

Crisis in je Business 

kansen voor retreat leaders en toeristisch ondernemers in tijden van crisis

Accommodatiehouders, retreat leaders en toeristisch ondernemers bevinden zich in zwaar weer. Uit eigen ervaring weten we hoe moeilijk ondernemen nu is in die branches. We zijn echter uit de vriesstand gekomen en hebben onderzocht wat er wel nog mogelijk is. Mede dankzij allerlei inzichten van andere ondernemers in zowel Nederland als daarbuiten zijn we tot een nieuwe ideeën gekomen.

In dit gratis e-book deel ik graag mijn bevinden en tips met je in de hoop, dat jij er ook iets aan hebt. Kijk waar jij en je bedrijf baat bij kunnen hebben, beweeg mee met de omstandigheden en pak door.

Veel succes in deze roerige tijden en stay safe.

Hartelijke groeten,
Irma

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Wil je  weten wat ik voor jou kan betekenen? 
Neem dan contact met me op.

Wil je niets van mij missen?

Meld je dan aan voor mijn updates. Ik stuur je dan mijn blogs en ander nieuws persoonlijk toe!
Je ontvangt maximaal 1x per week een mail.