Vorige keer las je al, dat ik een waanzinnige training in Madrid heb gehad met een daadwerkelijk life changing effect. Ik ben er nog ondersteboven van.

Alles is op de schop gegaan, zowel in mijn privéleven als in mijn bedrijf.

Ondernemen op mijn voorwaarden. Ik ga het doen, zoals ik het wil en zoals bij mij past. Niet hoe het zou moeten gaan met alle franjes en frutsels van marketing strategische stappenplannen, maar gewoon op z’n Irma’s met een sausje Italië, want dat past bij mij!

Een van de veranderingen die daarbij hoort, is dat ik om de week in plaats van elke week een nieuwsbrief zal sturen. Dat geeft mij ruimte en hoewel ik heel graag schrijf en wil inspireren, zorgt het soms ook voor een onevenredig grote druk. Binnenkort ga ik het zomerseizoen weer in en uit ervaring weet ik, dat er dan minder tijd zal zijn om te schrijven en te posten. Ik wil er dan zijn voor mijn zomergasten, zodat zij zich welkom, gekoesterd en gehoord voelen en de beste vakantie ooit beleven.

Uiteraard ben ik er wel voor jou, want juist deze periode wanneer er vaak wat ruimte in de agenda ontstaat, is interessant om eens na te denken over het organiseren van een retreat. Wanneer je bedenkt, dat ik je aanraad om een jaar uit te trekken voor het organiseren van je eerste retreat, kun je zo mooi jouw eerste reis gaan plannen voor voorjaar 2020. Hoe klinkt dat? 😊

Neem jouw retreat plannen eens onder de loep. Denk je na over het organiseren van jouw eerste retreat, begin dan eens met het bepalen van jouw ideale retreat doelgroep. Wie zijn dat? De klanten die je nu hebt of mag het anders. Onthoud daarbij … doe het vooral op jouw voorwaarden.

Wanneer je al langer retreats organiseert, evalueer dan eens of je nog doet wat je voor ogen had. Passen de klanten nog bij je? Breng je de life changing experience teweeg? Ontstaat er wat je voor ogen hebt en past dat bij jou?

Bijzonder interessant om eens uitgebreid naar te kijken. Neem die tijd, gun jezelf de ruimte om het goed neer te zetten en eventueel te wijzigen waar jij dat nodig vindt.

Ik wens je daar veel inzicht en vooral plezier bij, want niets is leuker dan jouw ideale aanbod te doen aan jouw ideale klanten op de voor jou ideale manier 😊.

En heb je er wat hulp bij nodig, schroom dan niet om eens contact met me op te nemen. Ik denk graag met je mee en ik kan je op verschillende manieren helpen. In een gratis skype sessie kan ik je adviseren op welke manier dat is.

Veel succes met het finetunen van jouw ideale retreat.

Veel liefs,
Irma

Met stunning retreats naar extra omzet
en high performance ondernemen