“Er is een voor Madrid en een na Madrid”. Ik hoorde het uit Nicole’s mond komen en ik weet nog heel goed dat ik dacht “Okay, nou we zullen wel eens zien”.  

Oh men, wat had ze gelijk en wat zat ik ernaast in mijn voorbehoud. Van tevoren had ik nooit kunnen bevroeden wat Madrid voor mij gaan betekenen. 

Terwijl ik dit typ, zit ik op de kamer van mijn appartement aan de ‘Gran Via’ hartje Madrid. De zindering van de afgelopen dagen zit nog in mijn hele wezen. De transformatie is in werking gezet en dat is precies zoals het moet zijn! 

Hoewel Nicole haar traject geen retreat noemt, voldoet deze buitenlandtraining aan de meest belangrijke voorwaarde voor een stunning retreat, n.l. de life changing experience 

Alle ingrediënten waren aanwezig: 

Verbinding 

Een duidelijk plan 

Een training die niet overvoed, maar tot nadenken en beslissingen nemen aanzet, stappen zet, laat implementeren en het pad uitstippelt voor na de ervaring 

De omgeving beleven en doorleven

Lachen, huilen en vooral heel veel genieten 

En dus die life changing experience. 

Mijn leven en ondernemen gaat er na Madrid anders uitzien dan voor Madrid. Ik mag dansen, spelen, muziek weer omarmen in mijn leven en vooral ondernemen op mijn voorwaarden. Vanaf nu wil ik me waar maar mogelijk een ‘Italiaanse Symphonie’ voelen. Wat dat precies betekent, gaat te ver om uit te leggen, maar neem van mij aan, dat ik het in iedere vezel van mijn lijf voel. 😊

En lieve mensen, dit is waar het om gaat. Gun jouw klanten ook die ervaring, die absolute toegevoegde waarde aan hun leven of ondernemen. Alleen jij kunt ze die geven op jouw gebied van expertise met jouw unieke manier van aanpak. 

Vandaag ga ik me nog even onderdompelen in de Magie van Madrid, mijn stappenplan verder uitwerken en vooral nagenieten met de andere 3 dames van ons ‘verbond’.  

Als je nog twijfelt aan het organiseren van een retreat of aan de manier waarop jij een dergelijke ervaring voor jouw klanten neer kunt zetten, neem dan eens contact met me op. Ik help je heel graag op weg, want jouw klanten verdienen deze transformatie ook. 

Veel liefs,
Irma

Met stunning retreats naar extra omzet
en high performance ondernemen